ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

Mη επεμβατική λιπόλυση σε δύσκολες περιοχές με επίμονο τοπικό λίπος

Ασφαλής και αποτελεσματική εξάλειψη του ανεπιθύμητου τοπικού λίπους. Μόνιμη μείωση των λιποκυττάρων της τάξεως του 24% σε κάθε επίσκεψη, χωρίς χειρουργική επέμβαση ή χρόνο αποθεραπείας.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

leshape-thermolipolisis

Mη επεμβατική λιπόλυση σε δύσκολες περιοχές με επίμονο τοπικό λίπος

Ασφαλής και αποτελεσματική εξάλειψη του ανεπιθύμητου τοπικού λίπους. Μόνιμη μείωση των λιποκυττάρων της τάξεως του 24% σε κάθε επίσκεψη, χωρίς χειρουργική επέμβαση ή χρόνο αποθεραπείας.

Ασφαλής αντιμετώπιση
του τοπικού λίπους

icon4

Η χρήση 1060nm παρουσιάζει μέγιστη απορρόφηση από τον λιπώδη ιστό

icon5

Τα λιποκύτταρα καταστρέφονται οριστικά και απομακρύνονται μέσω των φυσικών διαδικασιών του σώματος σε διάστημα 3 μηνών.

icon2

Μόνιμη μείωση λίπους έως και 24% σε μία μόνο εφαρμογή

Τι είναι το Le Shape;

Το Le Shape είναι η πρώτη θεραπεία με τεχνολογία Laser για μη επεμβατική λιπόλυση σε περιοχές με επίμονη συσσώρευση λίπους που δεν αντιμετωπίζεται με τη διατροφή ή την άσκηση. Είναι σχεδιασμένο για την ασφαλή και αποτελεσματική εξάλειψη του ανεπιθύμητου τοπικού λίπους.

Η διαρκής εκπομπή της ενέργειας του Laser στα 1060nm αυξάνει τα επίπεδα θερμοκρασίας του λιπώδους ιστού τοπικά μεταξύ 42και 47 βαθμών Κελσίου καταστρέφοντας μόνιμα την δομική τους ακεραιότητα (απόπτωση), ενώ η ταυτόχρονη διαρκής ψύξη της επιδερμίδας εξαλείφει οποιαδήποτε παρενέργεια στις ανώτερες δομές.

Η χρήση μήκους κύματος 1060 nm δημιουργεί έναν μηχανισμό επιλεκτικής θερμόλυσης του λιπώδους ιστού, με την μέγιστη απορρόφηση της ενέργειας να επιτυγχάνεται από τον λιπώδη ιστό, ενώ ταυτόχρονα παρατηρείται ελάχιστη απορρόφηση από το χόριο, επιτρέποντας στο Le Shape να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά και με ασφάλεια τις περιοχές του τοπικού λίπους σε μόλις 25 λεπτά.

Η σύντομη αυτή διαδικασία προκαλεί μόνιμη και μη αντιστρεπτή βλάβη σε ένα ποσοστό 24% του λιπώδους ιστού (απόπτωση) σε μία μόνο εφαρμογή, χωρίς πόνο και χωρίς καμία απολύτως παρενέργεια για την επιδερμίδα.

Αμέσως μετά τη θεραπεία και με την πάροδο του χρόνου, το σώμα εξαλείφει φυσικά τα κατεστραμμένα λιποκύτταρα με τα πρώτα ορατά αποτελέσματα να παρατηρούνται γρήγορα μετά από 4 εβδομάδες ενώ τα βέλτιστα αποτελέσματα παρατηρούνται συνήθως μετά από 12 εβδομάδες.

Πως λειτουργεί

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ 25′

Η σύντομη αυτή διαδικασία προκαλεί μόνιμη και μη αντιστρεπτή βλάβη του λιπώδους ιστού σε ένα ποσοστό 24% (απόπτωση), σε μία μόνο εφαρμογή, χωρίς πόνο και χωρίς καμία απολύτως παρενέργεια για την επιδερμίδα.

Η χρήση μήκους κύματος 1060 nm δημιουργεί έναν μηχανισμό επιλεκτικής θερμόλυσης του λιπώδους ιστού, με τη μέγιστη απορρόφηση της ενέργειας να επιτυγχάνεται μόνο από το λιπώδη ιστό, ενώ ταυτόχρονα παρατηρείται ελάχιστη απορρόφηση από το χόριο, επιτρέποντας στο Le Shape να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις περιοχές του τοπικού λίπους σε μόλις 25 λεπτά.

Γνώρισε το LeShape!

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;